vreausapictez

timp creativ

Buna ziua,

cautam pentru un proiect artist din Bucuresti care sa realizeze martisoare romanesti traditionale. Va rugam portofoliu la adriana.thoma@gmail.com.

O zi frumoasa,

Vizualizări: 165

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

 Buna ziua,
 Daca va place ceva din ceea ce am realizat contactati-ma. Pot realiza si modele traditionale, la cerere, pictate sau cusute pe etamina ori cu tehnica servetelului. Numai ca locuiesc in Brasov :) 
 Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare!
 
Cu stima,
Alina Hociung Artist Plastic - Brasov 
Fişiere Anexate :

Bună ziua,

Tot în Brașov, două doamne, Claudia Blegu și Diana Poruțiu (pot fi ușor găsite pe Facebook) realizează mărțișoare din fimo cu motive tradiționale românești. De asemenea, la târgul care începe pe 24 feb. la Eliana Mall, vor fi mai multe doamne cu mărțișoare croșetate și nu numai.  https://www.facebook.com/ElianaMallBv/photos/gm.277860072632916/120...

D-na Gabriela Bularcă ar putea să vă dea informații cine anume din asociația meșterilor populari din care face parte și dumneaei se ocupă de pictura pe sticlă (sunt cel puțin doi domni, dar nu le știu numele).  

Sper că vă vor fi de folos aceste date și vă doresc o zi bună în continuare!

Mai este valabil anuntul?

Buna dimineata,

va multumesc mult pentru informatii, voi contacta cu siguranta pe doamnele recomandate. Am intrat pe paginile lor de facebook si a gasit multe lucruri interesante create de ele. De asemenea, voi contacta si pe doamna Gabriela Bularca in vederea unei colaborari.

Va multumesc inca o data si va doresc o zi frumoasa si o saptamana usoara!

Cu stima,

Alina H.orieta dimadi a spus :

Mai este valabil anuntul?

Buna dimineata,

da mai este valabil, numai ca nu mai am stoc de martisoare acum :), am vandut cam tot ce am avut. Daca doriti anumite modele si reusesc sa le fac pana la 1 martie va ajut cu placere! 

O zi frumoasa si o saptamana usoara sa aveti!

Alina H.

Răspunde la discuţie

© 2018   Created by Artiel.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor