Ne pare rău, dar această discuţie este închisă răspunsurilor ulterioare.
Cuvinte cheie : arta, de, televiziune
Ce minunat ar fi ca fiecare postde televiziune sa aibe o nisa pentru program de arta citeva minute.... dar ! nu comerciale !!! doar... pentru curatenia sufleteasca a acestui popor ( pe care pretind ca ii servesc ).... pentru tineretul acestei tari... sa li se dea posibilitatea ca ,vizionind,cunoscind nenumarate lucrari de la profesionisti sau amatori, adunate de pe diferite Sait -uri.... poate fi chiar comunitatea nosatra " vreau sa pictez ". Incit tineretul vrind, nevrind , sa priveasca,sa receptioneze apelul, intelegind !.... sa viseze,unii dintre ei sa doreasca a-si incerca talentul nativ -admirind o lucrare a lui David C,a lui Demeter Erno,a lui Shmith Roger, Cheteu C David Dinu sau un Calciu Bogdan cu lucrarea..spun una dintre multe : "Florin Piersic "- acum mai in virsta,dar tot frumos si expresiv ( comentariul imi apartine ).
Cu bunavointa posturilor de televiziune sute de lucrari de arta minunate ar putea intra in fiecare casa,,iar prestigiul posturilor...publicind citeva minute arta !.... ar fi cu mult mai mare de cit , a acelora care zi de zi,ceas de ceas...baga in fiecare casa gunoi,mult gunoi...foarte mult gunoi...exemplele sint de prisos !....
Imi cer iertare ca am dat nume din comunitate (fara permisiune ) ..insa..azi dupa masa am avut timp sa admir din nou lucrarile Domniilor lor, mi-au mers la suflet,le-am studiat mult si inca sub impresia celor vazute m-am apucat sa scriu de televiziune....si asa s-a derulat totul !
Inca odata ! daca am gresit va rog sa ma iertati cu totii....

© 2010 Creat de Artiel în Ning. Creează o reţea Ning!
Embleme | Raportare eroare | Confidenţialitate | Termeni de utilizare a serviciilor