vreausapictez

arte vizuale, expozitii, tehnici

Daca am avea o televiziune de arta in Romania, ce fel de materiale ati dori sa vizionati?

Cuvinte cheie : arta, de, televiziune

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Pai...mi-ar place sa contina biografii ale artistilor romani/straini,fotografii cu ei care ii reprezinta(imagini din expozitii),fotografii sau filmulete,documentare :D si sa fie mai mult cu artisti romani,dar si cu straini...mi-ar place sa vad mai multa arta contemporana dar si "clasica" :)

Răspunde la Aceasta

Atunci ar fi a 7-a minune a lumii.

Răspunde la Aceasta

Pana cand vom avea ceva al nostru, pentru amatorii de televiziune de arta incercati:

http://www.artchannel.info/watch.html

Daca doriti sa trimiteti materiale pentru a fi difuzate pe acest canal, aveti aici conditiile:

http://www.artchannel.info/participate.html

Răspunde la Aceasta

Ce minunat ar fi ca fiecare postde televiziune sa aibe o nisa pentru program de arta citeva minute.... dar ! nu comerciale !!! doar... pentru curatenia sufleteasca a acestui popor ( pe care pretind ca ii servesc ).... pentru tineretul acestei tari... sa li se dea posibilitatea ca ,vizionind,cunoscind nenumarate lucrari de la profesionisti sau amatori, adunate de pe diferite Sait -uri.... poate fi chiar comunitatea nosatra " vreau sa pictez ". Incit tineretul vrind, nevrind , sa priveasca,sa receptioneze apelul, intelegind !.... sa viseze,unii dintre ei sa doreasca a-si incerca talentul nativ -admirind o lucrare a lui David C,a lui Demeter Erno,a lui Shmith Roger, Cheteu C David Dinu sau un Calciu Bogdan cu lucrarea..spun una dintre multe : "Florin Piersic "- acum mai in virsta,dar tot frumos si expresiv ( comentariul imi apartine ).
Cu bunavointa posturilor de televiziune sute de lucrari de arta minunate ar putea intra in fiecare casa,,iar prestigiul posturilor...publicind citeva minute arta !.... ar fi cu mult mai mare de cit , a acelora care zi de zi,ceas de ceas...baga in fiecare casa gunoi,mult gunoi...foarte mult gunoi...exemplele sint de prisos !....
Imi cer iertare ca am dat nume din comunitate (fara permisiune ) ..insa..azi dupa masa am avut timp sa admir din nou lucrarile Domniilor lor, mi-au mers la suflet,le-am studiat mult si inca sub impresia celor vazute m-am apucat sa scriu de televiziune....si asa s-a derulat totul !
Inca odata ! daca am gresit va rog sa ma iertati cu totii....

Răspunde la Aceasta

Stepan Aurelia a spus :
Ce minunat ar fi ca fiecare postde televiziune sa aibe o nisa pentru program de arta citeva minute.... dar ! nu comerciale !!! doar... pentru curatenia sufleteasca a acestui popor ( pe care pretind ca ii servesc ).... pentru tineretul acestei tari... sa li se dea posibilitatea ca ,vizionind,cunoscind nenumarate lucrari de la profesionisti sau amatori, adunate de pe diferite Sait -uri.... poate fi chiar comunitatea nosatra " vreau sa pictez ". Incit tineretul vrind, nevrind , sa priveasca,sa receptioneze apelul, intelegind !.... sa viseze,unii dintre ei sa doreasca a-si incerca talentul nativ -admirind o lucrare a lui David C,a lui Demeter Erno,a lui Shmith Roger, Cheteu C David Dinu sau un Calciu Bogdan cu lucrarea..spun una dintre multe : "Florin Piersic "- acum mai in virsta,dar tot frumos si expresiv ( comentariul imi apartine ).
Cu bunavointa posturilor de televiziune sute de lucrari de arta minunate ar putea intra in fiecare casa,,iar prestigiul posturilor...publicind citeva minute arta !.... ar fi cu mult mai mare de cit , a acelora care zi de zi,ceas de ceas...baga in fiecare casa gunoi,mult gunoi...foarte mult gunoi...exemplele sint de prisos !....
Imi cer iertare ca am dat nume din comunitate (fara permisiune ) ..insa..azi dupa masa am avut timp sa admir din nou lucrarile Domniilor lor, mi-au mers la suflet,le-am studiat mult si inca sub impresia celor vazute m-am apucat sa scriu de televiziune....si asa s-a derulat totul !
Inca odata ! daca am gresit va rog sa ma iertati cu totii....

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

CURSURI DE PICTURA / DESEN

Bucuresti
Alege cursurile de desen care ti se potrivesc:

1.Curs introductiv de pictura
Structuracursului.doc

2. Curs pictura nivel incepator si intermediar, oferta 1
Prezentarecurs.doc

3. Curs pictura nivel incepator si intermediar, oferta 2
Curs de desen si pictura nivel mediu si incepator.docx

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

Insignă

Se încarcă...

Activitatea Recentă

cu 1 oră în urmă
cu 2 ore în urmă
cu 2 ore în urmă
ciocan cosmin s-a alăturat la grupul utilizatorului Artiel
Sunteti invitati sa participati cu cate 2-3 opere pentru expozitia Vreausapictez.Fiecare dintre participanti va primi un vot pentru cea mai buna dintre lucrari. Sa speram ca dupa cea virtuala, va urma si o expozitie reala.
cu 10 ore în urmă

© 2010   Creat de Artiel

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor