vreausapictez

timp creativ

Artisti nivel avansat

Informaţii

Artisti nivel avansat

grup dedicat artistilor amatori avansati

Membri : 15
Activitatea Recentă : Dec 16, 2018

Forum de Discuţii

Acest grup nu are nicio discuţie încă.

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Artisti nivel avansat !

Comentariu publicat de salajan ioan catalin pe Decembrie 9, 2012 la 7:03pm

Buna seara Domnule Bercea,in primul rand csincere condoleante pt marea pierdere suferita,..de multe ori viata este mai cruda in momentele in care poate ne asteptam mai putin..nu cunosc amanunte...nici nu vreau sa invart degetul in rana,..nici nu vreu sa fac pe desteptul in filosofia mea,...cert este ca e dureros,..punct.

V-am amintit ca lucrez doar metaloplastie,..in adolescent am lucrat si grafica,sculptura,ceramic,..dar metalul mi s-a legat de suflet.La inceput am lucrat si eu in cupru,alama,..insa mai mult mi-a placut in aluminiu.Lucrez in aluminiu de 0,4mm doar prin apasare,..nu folosesc decat foarte rar dornuri de metal,..poate doar cand ma semnez sau unele pasaje de fond.Tot ceea ce incerc sa fac este sa ma indepartez cat mai mult de idea de artizanat.Imensa majoritate a oamenilor confunda metaloplastia cu artizanatul.Nu ca nu mi-ar placea artizanatul,..dar eu nu doresc sa fac artizanat.

Mi-am deschis o pagina pe FB: Facebook.com/MetaloplastieSalajanArt

O seara buna,..pe curand

 

Comentariu publicat de radu bercea pe Decembrie 9, 2012 la 12:44pm

Accesati:radu bercea.com si va edificati ce lucrez.Singura mea mare durere este ca mi-am pierdut in urma cu o luna fiinta mea draga,sotia si care a fost omul din umbra ce mi-a inlesnit posibilitatea sa ma ocup de arta,datorita ei am colindat aproape toate continentele.

 

Comentariu publicat de radu bercea pe Decembrie 9, 2012 la 12:41pm

Stimate Domnule Catalin,ma bucur ca am intrat intr-un dialog ce ne preocupa pe amandoi.La noi in Bucovina ninge frumos,iarna este in toata splendorea ei.Zapada depaseste peste 30 de cm.Referitor la metaloplastie am cochetat si eu in tineretea mea,am lucrat foarte mult in folie de cupru,alama si aluminiu.Este foarte frumos sa realizez ce iti propui.La bloc este un pic mai greu deoarece deranjez vecinii.In prezent lucrez in acuarela mai mult si in encaustica,tehnica mixta cu acrilic.Astept vesti de la Domniile voastre.

Comentariu publicat de salajan ioan catalin pe Decembrie 9, 2012 la 7:21am

@Radu Bercea...o discutie libera pe teme de arta..suna interesant...eu ma ocup doar de metaloplastie....

Comentariu publicat de salajan ioan catalin pe Decembrie 9, 2012 la 7:18am

Buna dimineata draga colega Radu Bercea,tocmai m-am intors in casa de la maturat zapada...este prima zapada anul acesta...si ninge in continuare...cred ca va fi un sfarsit de an frumos,plin de zapada....

Comentariu publicat de radu bercea pe Decembrie 9, 2012 la 6:41am

Doresc o discutie libera intre noi pe diferite teme din domeniul artelor plastice.

Comentariu publicat de radu bercea pe Iunie 27, 2012 la 4:45pm

Ar fi in avantajul nostru daca in aceasta vara tot grupul nostru ar oganiza o tabara de creatie intr-o zona propusa cu contributia fiecaruia dintre noi.Sigur ca ne este un pic mai greu ,merita incercat.Eu am participat la mai multe tabere de creatie in tara cat si in strinatate,am avut ocazia sa cunosc artisti valorosi si tehnici diferite.

Comentariu publicat de zsegora ghertruda pe Aprilie 9, 2010 la 7:38am
Ar fi interesanta crearea unei tabere de creatie ,in care sa ne putem inatlnii atat artistii profesionisti,cat si cei "amatori".Schimbul de idei,tehnici si experienta ar fi benefica. Este o idee!
Va pup Trudi
 

Membri (15)

 
 
 

© 2019   Created by Artiel.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor