vreausapictez

timp creativ

Termeni si conditii

Folosirea site-ului

Nu puteti folosi site-ul in urmatoarele conditii:

#1- raspandirea de materiale ilegale, abuzive, amenintatoare, obscene sau care incalca legile;

#2- transmiterea de materiale ofensatoare.Membrii care trimit mesaje jignitoare sau nerespectuoase la adresa celorlalti membri ai comunitatii, fie ele in mod privat sau public, vor fi atentionati si ulterior exclusi din comunitate daca nu isi corecteaza atitudinea. Ne rezervam dreptul de a sterge posturile si comentariile care nu se incadreaza in subiectele discutate sau care sunt ofensatoare pentru o persoana, institutie sau grup.

#3- impiedicarea altor persoane sa se foloseasca de site sau incalcarea drepturilor lor prin colectare de date personale;

#4- realizarea, transmiterea sau depozitarea de copii electronice a materialelor protejate prin copyright fara permisiunea autorului.

#5- Comunitatea de arta este un spatiu dedicat artistilor preocupati de pictura, desen, instalatii, arta video. Membrii care doresc sa expuna in profil si alt tip de fotografie decat creatiile proprii (de ex: fotografii de eveniment artistic) sunt invitati sa creeze un grup dedicat.

#6-Fotografiile cu caracter personal sau pur comercial vor fi respinse.

#7-Vreausapictez isi rezerva dreptul de a interzice linkurile publicitare, fara obtinerea permisiunii noastre scrise. Comunitatea nu este un loc pentru oferte comerciale. Este interzis sa contactati alti membri in scopuri comerciale.

#8 -Membrii comunitatii isi asuma responsabilitatea pentru copyright-ul materialelor postate. Administratorul are dreptul sa modereze toate materialele care nu corespund politicii comunitatii. Difuzarea de materiale care nu va apartin fara consimtamantul autorului este strict interzisa si duce la eliminarea din comunitate.

#9 - Informatii corecte in profil. Vreausapictez recomanda celor care doresc sa se inscrie sa isi completeze toate datele obligatorii si sa nu foloseasca date false in profil. Administratorul are dreptul sa solicite completarea informatiilor corecte in profil intr-o perioada definita de timp.

#10 - Vreausapictez isi rezerva dreptul sa va contacteze prin intermediul mailului pentru a va pune la curent cu decizii sau discutii importante in comunitate. Adresa dvs de mail nu va fi vanduta sau imprumutata unei terte persoane.

#11 Vreausapictez  isi permite sa penalizeze sau sa excluda membrii care intr-o forma sau alta altereaza transparenta informatiei.

#12-Vreausapictez isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii.

#13 Pentru a pastra calitatea lucrarilor expuse Vreausapictez isi rezerva dreptul de a selecta lucrarile. Va multumim!

MEMBRII INCLUSI beneficiaza de urmatoarele avantaje:

1. promotii speciale realizate de comunitatea noastra (promovare gratuita, expozitii, beneficii rezultand din parteneriatele comunitatii)

2. dreptul de a fi parte din juriul concursurilor noastre

3. dreptul de a modera grupuri


Cum ajungi membru inclus?
-profil complet
-o galerie de min 3 lucrari
-discutii lansate in forum, grupuri sau gestionarea unui grup
-atitudine constructiva si benefica pentru comunitate
-adaugarea de noutati si continut de profil

CATEGORII USERI
Esti artist
Ai dreptul la gratuitate pentru urmatoarele optiuni:
1. realizarea unui profil 2. expunerea lucrarilor 3. crearea unui grup 4. anuntarea unui eveniment 5. 60 de prieteni in primele 4 luni de la intrarea in comunitate.
Interzis: 1. reclama marci 2. spam prin trimiterea de mesaje comerciale in comunitate


Esti amator
Ai dreptul la gratuitate pentru urmatoarele optiuni:
1. realizarea unui profil 2. expunerea lucrarilor 3. crearea unui grup 4. anuntarea unui eveniment 5. 40 de prieteni in primele 4 luni de la intrarea in comunitate.
Interzis: 1. reclama marci 2. spam prin trimiterea de mesaje comerciale in comunitate


Esti galerie
Ai dreptul la gratuitate pentru urmatoarele optiuni:
1. realizarea unui profil 2. expunerea lucrarilor 4. anuntarea unui eveniment
Interzis: 1. reclama marci 2. spam prin trimiterea de mesaje comerciale in comunitate

Esti colectionar
Ai dreptul la gratuitate pentru urmatoarele optiuni:
1. realizarea unui profil 2. anuntarea unui eveniment 4. 40 de prieteni in primele 4 luni de la intrarea in comunitate
Interzis: 1. reclama marci 2. spam prin trimiterea de mesaje comerciale in comunitate


Administratorul comunitatii poate solicita completarea integrala a profilului si atentiona asupra unor activitati interzise.

© 2019   Created by Artiel.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor